Recenzii – Invocarea

Chloe Saunders avea o viata relativ normala.

Dar acum se pomeneste intr-o situatie cu totul ciudata pentru ca: Brusc, incepe sa vada oameni morti. Este inchisa intr-un sanatoriu pentru adolescenti cu tulburari mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…

Numele meu este Chloe Saunders si viata mea nu va mai fi niciodata la fel ca pana acum. Tot ce voiam era sa imi fac prieteni, sa cunosc baieti si sa continui sa fiu o adolescenta obisnuita. Dar nici macar nu mai stiu ce inseamna asta. Totul a inceput in ziua in care am vazut prima mea stafie − si stafia m-a vazut pe mine. Acum, stafiile sunt pretutindeni si nu vor sa ma lase in pace. Si, ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit inchisa in Sanatoriul Lyle, “un loc special”pentru adolescentii cu probleme psihice. Si totusi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Sa nu mai spuneti nimanui, dar eu cred ca si cei inchisi aici cu mine sunt mai mult decat se arata la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?

Iar cea care trebuie sa descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu, inainte ca tainele − si scheletele − sale sa revina ca sa ma bantuie.

 

Prima mea serie urban fantasy pe care am citit-o, iar Invocarea este primul volum din aceasta triologie. Am amintiri placute din timpul cand citeam aceasta serie. Despre ce este vorba? Personajul principal este unul feminin, Chloe Saunders, a carei viata este perfect normala pana in ziua cand vede pentru prima data o persoana moarta. Cel mai rau e insa ca se pare ca si fantoma o putea vedea pe ea. Ingrijorati de sanatatea mentala a tinerei, tatal si matusa ei o trimit la Sanatoriul Lyle. Credeti ca lucrurile sunt insa roz? Nici pe departe. Ea descopera ca nici un pacient din sanatoriu nu este ceea ce pare. Toti poseda abilitati pe care oamenii obisnuiti nu ar trebui sa le aiba. Cum reactioneaza Chloe cand afla adevarul? Va reusi sa scape din Sanatoriu inainte sa fie prea tarziu? Ca sa aflati toate astea trebuie sa cititi Invocarea de Kelley Armstrong. Fiti siguri ca nu veti regreta!

Cartea va aparea la revista Bravo din data de 2 august, iar AICI aveti link-ul de comandare al cartii.

Advertisements

One thought on “Recenzii – Invocarea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s