Recenzii – Rafuiala

Din nefericire, Chloe se intampla sa fie o necromanta careia o modificare genetica i-a crescut intr-atat puterile, incat poate invia mortii chiar si fara sa incerce. Ea si la fel de supradotatii (sau ar trebui numiti “blestematii”?) sai prieteni fug acum sa scape cu viata de malefica organizatie care i-a creat.

De parca asta n-ar fi destul, Chloe se lupta cu sentimentele ei pentru Simon, un vrajitor prietenos, si pentru fratele sau Derek, un varcolac nu la fel de prietenos. Si are oribila presimtire ca inclina catre varcolac…

Categoric anormal.

In Rafuiala, volumul care incheie seria bestseller Fortele Raului Absolut, suspansul ajunge la apogeu.

Chloe Saunders si prietenii ei modificati genetic se afla in sfarsit in siguranta, departe de Grupul Edison.

Dar, nesiguri in privinta intentiilor noilor lor protectori, Chloe, Derek, Simon si Tori se simt prinsi intr-o capcana si nu se pot hotari in privinta pasilor urmatori pe care ii au de facut pentru a-si salva pielea si pentru a le elibera si pe Rae si pe matusa Lauren.

Cand casa cea sigura in care se ascund brusc nu mai pare atat de sigura, cei patru prieteni se vad nevoiti sa fuga din nou – iar de data aceasta miza este mult mai mare.

 

Acum pe langa faptul ca trebuie sa isi salveze viata Chloe se afla in fata unei situatii ciudate. Ea trebuie sa aleaga intre doi frati: Simon, un vrajitor atragator si cuceritor, si Derek, un varcolac putin cam necioplit si neprietenos, dar care e capabil sa isi dea viata pentru ea. Ce va alege? Veti afla citind Rafuiala. Dar asta nu e tot. Cand in sfarsit cred ca se afla in siguranta, lucrurile iau o intorsatura ciudata. Se pare ca protecotrii lor i-au prins intr-o capcana, iar acum trebuie sa faca tot posibilul pentru a scapa cu viata. Cand reusesc sa fuga din nou isi risca viata incercand sa le salveze pe Rae si matusa lui Chloe, Lauren. Vor reusi? Sau vor muri cu toti si asa Grupul Edison isi va atinge scopul de a-i reduce la tacere? Il vor gasi oare pe tatal lui Simon si Derek? Ce de v-a intampla cu Tori, Simon, Derek, Chloe, Rae si matusa Lauren? Toate raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla doar din Rafuiala. O serie care te captiveaza inca din primele pagini.

Cartea va aparea la revista Bravo din data de 30 august, iar AICI aveti link-ul de comandare al cartii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s