Recenzii-Under the stars

Dupa ce casa casa lui Arianna,o fata de 17 ani,este distrusa de meteoriti ea isi incurajeaza familia sa se mute in Legora,unul dintre putinele orase care le promit o viata mai buna calatorilor.Dar mancarea din Legora e pe sfarsite-prea multi calatori au sosit in oras-singura lor cale de supravietuire este sa ceara Regelui noii Lumii provizii.Cand orasul organizeaza o loterie pentru a alege persoana care se va duce sa-i ceara ajutorul Regelui,Arianna are biletul castigator.

Sosirea Ariannei in Valyad,teritoriul regal,aduce interes in Regele Zarek.Arianna nu poate sa se comporte ca celelalte fete,care doaresc afectiunea Regelui si banii lui,dar flirteaza cu el pentru a asigura mancare familiei sale.Dar atunci cand Regele o cere in casatorie Arianna trebuie sa trebuie sa se hoatrasca daca sa se casatoreasca cu el sau nu.Daca nu ii se va alatura la tron Regele nu va oferi Legorei provizii.Asa ca Arianna nu are de ales…acespta sa devina Regina noii Lumi.

     Curand Arianna va descoperi ca Valyad este plina de inselaciune.La cateva zile dupa         nunta lor Regele Zarek este gasit mort si toata lumea isi  intoarce capul carte    Arianna.Tradata de guvernatorul din Valyad,care vrea coroana pentru el,Arianna afla  ca oamenii vor vota pentru viata ei.Arianna nu trebuie numai sa-i canvinga pe oameni ca Regele nu a murit de mana ei dar si sa fie mai desteapta decat politicieni vicleni.

(descriere tradusa de mine)

Vreau sa multumesc din nou pentru carte.Mi-a placut la nebunie.Si acum recenzia:

Totul se intmpla datorita unui singur lucru.Pamantul si-a schimbat pozitia in galaxie si acest lucru a afecat planeta.Noua s-a pozite este in radarul meteoritilor,iar de fiecare daca cand meteoritii ating Pamantul…multi oameni sunt pe cale sa moara.

Tatal Andrianei a fost unul dintre acei oamei.Intr-o zi plecase sa caute mancare pentru familia luii,sotia sa,fiul sau Mattie si fiica lui cea mare Andriana.

Acum ca el nu mai este Andriana trebuie sa aiba grija de familia lor.De ce ea?Pentru ca mama ei a cazut intr-o depresie la fel ca si fratele ei,Mattie ,care nu a mai scos un cuvant de la moartea tatalui sau.

Orasul in care locuiau ele a fost distrus de catre meteoriti si acum sunt in drum spre un alt oras care le promite o viata noua.In drumul catre acel oras ei se intalnesc cu tiganii care ii gazduiesc pe drum.In timpul unui atac Andriana si unul dintre cei care ii gazduiesc se lupta impreuna.Dupa ce inving ei devin prieteni.

La scurt timp dupa sosirea lor in oras ei sunt anuntati ca orasul va ramane fara provizii,asa ca ei decid sa traga la sorti un numar caruia ii este atasat un nume din oras pentru ca acea persoana sa se duca la curtea regelui pentru a cere provizii.Acea persoana se dovedeste a fi Andriana care este dusa la curte.

Regele este atras de Andriana si doreste sa o faca regina,dar locuitorii de la regat nu o plac pe Andriana asa ca atunci cand au ocazia incearca sa-I faca zile fripte.Dupa nunta lor Regele moare iar primul suspect este Andriana.

Ce se va intampla cu ea?Va supravietui?

Ce nu mi-a placut la carte a fost faptul ca unele capitole aveau mai putin de o pagina dar in rest cartea este minunata.Finalul nu este cel la care ma asteptam iar daca vreti sa aflati finaul va trebui sa cititi cartea.

AICI gasiti un concurs international unde puteti castiga cartea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s