Wishlist #6

Spre deosebire de celelalte posturi din aceasta rubrica in care am prezentat o singura serie de data asta va arat mai multe serii/carti ce mi-au placut.

1.Witch-Once a Witch-Tamsin Greene provine dintr-o line lunga de vrajitoare si trebuia sa fie cea mai talentata dintre ele.Dar magia lui Tamsin nu a aparut niciodata.Acum avand 17 ani,Tamsin frecventeaza o scoala particulara in Manhattan,departe de familia ei.Dar cand un tanar profesor o cunfunda cu sora ei talentata,Tamsin accepta sa plece in cautarea unui vechi obiesc de familie pentru el.Cautarea,si strainul,vor deveni si mai sinistri decat pareau la inceput.Calatoria ei in cautarea obiectului pierdut ii ofera lui Tamsin adevarul despre adevarata ei identitate,deasemenea aceasta calatorie mai elibereaza si o putere ce i-ar putea distruge pe toti.

Din aceasta serie a mai aparut si Always a Witch.

2.The Pledge-Intr-o tara violenta din Ludania,clasele sociale sunt impartite dupa limba pe care o vorbesti.O incalcare a legilor,spre exemplu privitul in ochi al unei persoane de rang mai inalt care vorbeste in limba nativa,inseamna executie imediata.O fata de 17 ani,Charlaina,a fost intodeauna capibila sa inteleaga limbile tuturor claselor,si si-a petrecut intreaga viata incercand sa-si ascunda secretul.Singurul loc in care poate fi libera este intr-un club plin de droguri de sub pamant,unde oamenii se duc sa se ascunda de regulile lumii in care traiesc.Acolo intalneste un baiat frumos si misterios numit Max care vorbeste o limba pe care ea n-a auzit-o pan acum,iar secretul ei aproape a fost expus.Charlie este foarte atrasa de Max chair daca nu stie cui ii este cu adevarat loial.Cand pericolul este eliberat Charlie realizeaza ca ea este cheia catre ceva mult mai mare:Eliberearea tarii ei de sub regulile regimului in care traiesc.

3.Soul Screamers-My Soul to TakeEa nu vede oameni morti.Ea simte cand cineva de aproape trebuie sa moara.Si cand asta se intampla,o forta mai mare decat ea o face sa tipe.Kaylee vrea doar sa se bucure de faptul ca cel mai dragut baiat din scoala o place.Dar o intalnire normala este greu de gasit cand Nash pare sa stie mai multe despre nevoia ei de a tipa.Iar cand colegii ei  incep sa moara misterios numai Kaylee stie cine va urma.

Din aceasta serie a mai aparut si My Soul to Save,My Soul to Keep,My Soul to Steal,If I die,si urmaza sa apara in 2012  volumul 6 numit Before I Wake.


Advertisements

One thought on “Wishlist #6

  1. alexa700 says:

    Toate mi se par interesante. Once a Witch si The Pledge chiar as vrea sa se lanseze si la noi.Pacat ca nu le pot vota pe ambele. Totusi, My Soul to Take mi se pare ca are ceva comun in idei. Ma rog, nu am citit cartea si nu pot inca sa o judec. Mi-am spus numai parerea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s