La noi #1

In aceasta noua rubrica o sa va arat niste carti care mi-au atras atentia si care sunt publicate la noi in tara.In primul post o sa va prezint Flashforward.Aceasta a fost publicata curand la Leda.

Castigator al Premiului Nebula pentru cel mai bun roman

„O EXCELENTA CALATORIE FILOSOFICA…” – Publishers Weekly

Ce ai face daca ai putea zari o frantura din propriul viitor? Ai incerca sa schimbi lucrurile sau ai accepta ideea ca viitorul nu poate fi transformat si l-ai lua ca atare?

In Flashforward, o echipa de fizicieni care ravnesc la premiul Nobel conduc un experiment stiinţific care pune in miscare o energie de proporţii inimaginabile. Intr-o clipa, omenirea este proiectata inainte cu douazeci si unu de ani, putandu-se astfel experimenta cateva minute din viitor.

Ce se intampla insa cu trupurile si minţile locuitorilor planetei in acest interval si, mai ales, dupa, cand lumea se retrezeste si se confrunta cu un nou cosmar?

„Sa fie oare Sawyer raspunsul Canadei la Michael Crichton? Foarte posibil, da.” – The Montreal Gazette

„Un scriitor incitant, elegant, Sawyer scrie cu verva si mareţia stiinţifica a lui Arthur C. Clarke si cu nota umana a lui Isaac Asimov.” – Quill & Quire

Romanul a stat la baza serialului TV Flash Forward: Amintiri din viitor, difuzat de canalele:AXN si ANIMAX.

COMANDA AICI.

Nu stiu de ce dar mi se pare putin sa va arat numai o carte asa ca va mai arat una 😉 Este vorba despre Aproape casatoriti.

Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?

Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. ?n timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?

COMANDA AICI

Advertisements

2 thoughts on “La noi #1

  1. alexa700 says:

    Hmmm…Atat coperta cat si titlul ma duc cu gandul la o comedie. Am deptate?Desi din recenzie nu-mi pot da seama. Ma refer la “Aproape casatoriti”.
    De Flashforward nu stiu ce sa zic. Pare interesanta dar nu genul de carte dupa care sa ma dau in vant.
    Ps.: Imi place rubrica. Totusi poti posta si pana la “La noi#2648” ca tot o sa mai ai ce sa postezi. Dar daca rezumi numai la carti interesante si necunoscute atunci sa zicem ca nu treci de 100. Totusi ma face curioasa sa vad ce carti mai postezi. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s