Seriile mele #4

Astazi o sa va arat alta serie din biblioteca mea.Pana acum v-am aratat FRA si Sange Albastru AICI,Georgina Kincaid AICI si Jocurile Foamei AICI.De data asta am ales Vampirii din Morganville.

CASA DE STICLA

Bine aţi venit în Morganville, Texas!

Nu rămâneţi pe afară

după ce se lasă întunericul…

 

Morganville este un mic oraş universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci când studenta Claire Danvers se mută din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descoperă că persoanele cu care împarte locuinţa nu dau prea multe semne de viaţă. Cu toate acestea, ele o vor apăra pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale oraşului vor ieşi la lumină, lacome de sânge proaspăt.

„Rachel Caine le oferă cititorilor acele momente supranaturale pline de primejdii râvnite de ei.” Darque Reviews

 

„Lumea vampirilor lui Caine este formidabilă… Fanii Amurg nu trebuie să o rateze!” World Nerd
COMANDATI AICI CU 20% REDUCERE SI CU TRANSPORT GRATUIT
BALUL FETELOR MOARTE

“Daca Rachel Caine nu este pe lista dumneavoastra de cumparaturi obligatorii, treceti-o imediat, fara ezitare!” – The Eternal Night

 

 

Bine ati venit in Morganville, Texas!

Nu ramaneti pe afara dupa ce se lasa intunericul…

 

Claire Danvers nu duce lipsa de provocari… cum ar fi viata printre creaturile noptii. Partea buna este ca are un strasnic vecin de camera (care are obiceiul sa dispara odata cu rasaritul soarelui) si un nou iubit (care are talentul de a da vesnic de necazuri).

Între timp, o fratie isi organizeaza anualul Bal al Fetelor Moarte si – surpriza! – Claire si prietena ei Eve, proscrisa ca si ea, sunt invitate. Fetele se duc la petrecere, sperand sa gaseasca acolo ajutorul de care au nevoie pentru salvarea lui Shane. Dar cand afla adevaratul motiv al invitatiei, intregul iad se dezlantuie, fiindca de data aceasta viii si mortii deopotriva sunt gata sa sfasie cortina noptii.

COMANDATI AICI CU 20% REDUCERE SI CU TRANSPORT GRATUIT
ALEEA INTUNERICULUI

MORGANVILLE ESTE UN LOC ATAT DE DRAGUT IN CARE SA TRAIESTI…

… si în care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!

Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu Fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. Dintr-odata, oamenii încep sa moara pe capete si în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir îi transmite înfioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare în locuinta sa izolata. In ce scop – Claire urmeaza sa descopere curand… ceea ce va da un nou si înspaimantator înteles termenului de „cursuri serale”.

COMANDATI AICI CU 20% REDUCERE SI CU TRANSPORT GRATUIT
BANCHETUL NEBUNILOR

MORGANVILLE NU ESTE CEEA CE PARE…

VAMPIRII DOMNESC ASUPRA ORASULUI…

SI A TUTUROR CELOR CARE LOCUIESC IN EL.

In orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii

au invatat sa traiasca intr-o pace relativa. Totusi, unii studenti – cum este si Claire Danvers – stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli. Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop… ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville…

„Intriga uluitoare, dialoguri spirituale, personaje care te cuceresc.” – Romance Reviews Today

„O electrizanta poveste care adauga o noua dimensiune miturilor cu vampiri.” – Midwest Book Review

COMANDATI AICI CU 20% REDUCERE SI CU TRANSPORT GRATUIT
DOMNIA HAOSULUI

MORGANVILLE, TEXAS. LA SUD DE NORMALITATE.

În oraşul universitar Morganville, vampirii şi oamenii au coexistat într-o relativă armonie… până la sosirea lui Bishop, o căpetenie a vampirilor care ameninţă să readucă epitetul de malefic în expresia maleficii morţi-vii şi să spulbere fragila stare de pace. Numai că Bishop nu este singurul pericol…

Nori negri şi violenţi prevestesc o furtună de proporţii devastatoare. În timp ce studenta Claire Danvers şi prietenii ei se pregătesc să apere oraşul de elementele dezlănţuite — atât de cele naturale, cât şi de cele nenaturale —,  se petrece un lucru neaşteptat: vampirii din Morganville încep să dispară unul câte unul. Descoperirea motivului o conduce pe Claire spre o ultimă opţiune: să-i jure supunere lui Bishop… sau să moară.

„Universul lui Caine vă rezervă o experienţă formidabilă!” – MIDWEST BOOK REVIEW

„Rachel Caine reuşeşte să dea o notă absolut personală şi originală  ultracunoscutelor legendele despre vampiri.” – FLAMINGNET

COMANDATI AICI CU 20% REDUCERE SI CU TRANSPORT GRATUIT
Cel de-al 6-lea volum este acum in curs de publicare la noi.Puteti precomanda CARPE CORPUS(Vampirii din Morganville #6) AICI.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s