Lemonade Mouth

 Lemonade Mouth este o drama marca Disney Channel Original Movie bazat pe cartea cu acelasi nume de Peter Mark Hughes. Filmul este regizat de Patricia Riggen si scris de April Blair. Filmul spune povestea a cinci adolescenti de liceu care se întâlnesc în sala de detentie si în cele din urma vor forma o banda pentru a depasi competitiile de liceu. Va aparea in Romania in 15 aprilie 2011. Cinci bobocilor de la scoala Rhode Island – Olivia, Mo, Charlie, Stella si Wen se intalnesc în detentie si decid sa formeze o trupa de garaj cu instrumente neobisnuite, inclusiv un chitara havaiana mica (ukulele). Prieteni de detentie încerca sa organizeze o confruntare a studentilor, pentru a salva scoala doar cu masina lor ecologica de înghetat limonada care devine mascota a trupei lor.

OK…STOP!De ce va arat un film va intrebati?Daca ati citit descrierea veti vedea ca acest film a fost facut dupa o carte.Eu am auzit de acest film pe Disney.Ma uitam cu fratele meu mai mic la desene (nu ma lasa sa schimb pe altceva-inseamna ceva avand in vedere ca are 2 ani si are o arma secreta fooooooarte puternica, nimeni nu-i rezista.Nu ma crezi a?Te provoc sa-i rezisti si apoi mai vorbim)si am vazut o reclama cu acest film.Mi-a atras atentia oarecum si l-am downloadat de pe internet.Mi-a placut mult.Imediat dupa ce s-a terminat direct pe youtube eram cautand melodiile din film.Hai sa vedem actorii.

Bridgit Mendler…Olivia

Adam Hicks…Wen

Hayley Kiyoko…Stella

 Naomi Scott…Mo

Blake Michael…Charlie

Nick Roux…Scott

Chris Brochu…Ray


 

Advertisements

3 thoughts on “Lemonade Mouth

  1. Nicoleta Roman says:

    Pe la inceputul verii, plictisita de caldura de afara, mi-am zis sa deschid putin tv-ul, desi eram aproape sigura ca nu voi gasi decat “teleshopping”. Am “frunzarit” posturile, pana am ajuns la Disney si am vazut ca acest film incepuse. Am zis sa-i dau o sansa, iar acum ma bucur! Mi-a placut destul de mult, este un film chiar dragut, tipic pentru Disney.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s