Recenzie-Sete de Sange

Când prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Stefan Salvatore îşi vede lumea – şi sufletul – distruse. Acum, el şi fratele său, Damon, sunt nevoiţi să fugă din oraşul natal, unde riscă să fie descoperiţi… şi nimiciţi.

Cei doi fraţi se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă oraşul este mai periculos decât şi-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri… şi de vânători de vampiri. Oare viaţa veşnică a lui Stefan va fi blestemată pentru totdeauna?

Sincera sa fiu aceasta carte a fost mai buna decat prima.In prima cu totii stiam ce urma sa se intample dar in aceasta totul e nou.Avem un Stefan diferit,un Damon diferit…o avem si pe Lexi…Dar sa o luam cu inceputul.

Totul incepe in New Orlandes.Stefan crede ca poate face orice,ca toata lumea e a lui si ca el se poate bucura de ea fara consecinte.Suna a Damon nu?O sa vedeti ca la inceput Stefan se poarta ca Damon din prezent iar Damon ca si Stefan din prezent.Pana la sfarsitul cartii ei devin cine sunt ei astazi.Ce provoaca asta?Pentru Damon e tradarea…iar pentru Stefan e Lexi si Callie,o fata umana de care se indragosteste.

Aflati mai multe despre transformarea lor in cine sunt ei acum citind cartea 😉

COMANDA AICI

Advertisements

One thought on “Recenzie-Sete de Sange

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s