Recenzii-Eve

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.

EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

In primul rand mi-ar placea sa incep prin a spune ca desi am citit pana acum carti in care actiunea se petrece in viitor niciuna nu se compara cu asta.

Eve,ca orice alta fata din 2032,abia asteapta sa termine studiul la Scoala pentru a incepe o meserie…Dar visul ii se spulbera cand afla de la Arlene,o fata din Scoala si presupusa ei dusmanca,ca ele nu vor ajunge sa inceapa nici o meserie deoarece pentru ele a fost pregatit un alt viitor.Ele trebuie sa nasca copii ca pe banda pentru a restabili populatia ce a fost distrusa de catre molima(o boala ce a ucis mii de oameni).Eve nu este convinsa de spusele lui Arlene pana cand nu vede cu ochii ei si atunci ea evadeaza.

Pe drum ea o intalneste pe Arlene si pe Caleb,un baiat ce o v-a ajuta sa scape de trupele guvernului,un baiat de care Eve se va indragosti…

Dar de ce este Eve urmarita?De ce o doresc pe ea atat de mult?Stiti vorba mea…”Cititi si aflati” 😉

FRAGMENT

COMANDA AICI 

 

Advertisements

3 thoughts on “Recenzii-Eve

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s