Jocurile Foamei in editie Hardcover

Bestseller international publicat in 32 de tari.
In curs de ecranizare!

Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?

Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut  odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al  puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o  mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros –  Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt  rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe  moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre  ei se va intoarce acasa faimos, bogat si… viu. Cine va castiga cursa  nebuna pentru supravietuire?

„Pur si simplu am citit fara sa ma pot opri! […] O lectura inrobitoare.” Stephen King

Sfidarea este al doilea volum din seria Jocurile Foamei. Suzanne Collins continua intr-o maniera magistrala povestea Districtului 12.

Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei,  sfidand pentru prima oara in istorie regulile impuse de Capitoliu.  Reveniti in Districtul 12, dupa toate incercarile infruntate, convinsi  ca au castigat o viata sigura si decenta pentru ei si familiile lor,  spera ca va urma o lunga perioada de pace. Dar, in timp ce Katniss si  Peeta parcurg obligatoriul Tur al Invingatorilor, apar zvonuri despre o  revolta printre locuitorii districtelor. Iar in ochii conducatorilor, ei  sunt sursa acestei rebeliuni. Daca nu vor reusi sa convinga natiunea  Panemului ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar  putea fi dezastruoase…

“In sfarsit am citit cartea pe care o asteptam cu sufletul la gura: Sfidarea de Suzanne Collins, al doilea volum al fenomenalei serii Jocurile Foamei!  Nu doar mi-a implinit asteptarile, si asa foarte mari, dar le-a depasit  cu mult! O lectura la fel de pasionanta, chiar mai pasionanta, pentru  ca acum esti deja foarte atasat de personajele alaturi de care ai  suferit. Iar intriga este incredibila. Nu veti avea somn odata ce ati  deschis cartea. Sfatul meu este sa o incepeti dimineata si sa anulati  orice program ati avea in acea zi!” Stephenie Meyer

“Proza cristalina a lui Suzanne Collins are un ritm  perfect si construieste o lume fascinanta. Si mai fascinant este ca  dincolo de a fi thriller SF plin de aventura, seria straluceste prin  abordarea temelor moralitatii, supunerii, salvarii, iubirii si, mai  presus de toate, a sacrificiului. Spre bucuria armatei de fani care o  asteptau, cartea este extraordinara. Cei care nu isi poti stapani  curiozitatea pana la urmatorul volum, trebuie sa se pregateasca pentru o  adevarata tortura.” – Booklist

Ultimul volum din seria Jocurile Foamei
Bestseller internaţional publicat în 32 de ţări
În curs de ecranizare!

Katniss a supravieţuit calvarului Jubileului Pacificării şi, împreună  cu familia ei şi Gale, este la adăpost în Districtul 13. Dar, în haosul  final al jocurilor, Peeta a căzut prizonier în mâinile Capitoliului,  iar preşedintele Snow îi pregăteşte o soartă aparte. În timp ce focul  revoltei mistuie întreg Panemul, Katniss este sortită să devină simbol  al revoluţiei. Pe măsură ce evenimentele se desfăşoară cu repeziciune,  ea realizează însă că a fost mai degrabă un pion mutat pe tablă decât  liderul celor asupriţi. Consecinţele devin de negândit pe măsură ce  numărul victimelor creşte, iar Katniss trebuie să găsească o soluţie ce  pare din ce în ce mai imposibilă.

„Revolta, încheierea perfectă a seriei extraordinare începute cu Jocurile Foamei şi continuate cu Sfidarea, va avea peste ani acelaşi ecou pe care l-au avut Împăratul muştelor de William Golding şi Apocalipsa lui Stephen King.”

School Library Journal

„Aşteptată cu frenezie, încheierea seriei Jocurile Foamei nu  dezamăgeşte nicio clipă. Dimpotrivă, le oferă cititorilor şi mai mult  decât ar fi putut spera: acţiune, iubire şi suferinţă la cote de  neegalat.”

Booklist

„Suzanne Collins, alături de J.K. Rowling şi Stephenie Meyer, este  una dintre autoarele ale căror cărţi pentru tineri sunt devorate în  primul rând de adulţi.”

Bloomberg

Mie imi plac copertile foarte mult da’ de prima oara cand le-am vazut mi s-au parut cunoscute…Le-am mai vazut la copertile din Germania a aceste serii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s