Recenzii – City of Fallen Angels

“ ‘Ma face fericita’ a spus Clary. ‘Dar nu poate controla tot ce se intampla in lume, mama. Alte lucruri se intampla…’ a spus incercand sa-si gaseasca cuvintele; cum putea ea sa explice ca nu Jace o facea nefericita, ci ceea ce i se intampla lui, fara a-i spune de fapt ce se intampla? “  “Intr-o lume in care toti se indepartau de el, ea era singura care era constanta in viata lui.” O serie pentru adolescenti care tine cititorul cu sufletul la gura.

La sfarsitul cartii a treia “City of Glass” totul parea sa revina la normal: in sfarsit au scapat de amenintarea lui Valentine, toata lumea este fericita, iar Jace si Clary pot fi impreuna. Dar cum niciodata raul nu isi ia vancanta, aventura nu s-a terminat. Desi lucrurile intre Clary si Jace ar trebui sa fie numai lapte si miere, acesta se comporta cam ciudat si se indeparteaza de ea. Motivul? Are cosmaruri. Poate va intrebati ce legatura are asta cu Clary… Ei, asta trebuie sa aflati singuri. Insa lucrul cel mai important este ca au inceput sa dispara vanatori de umbre… si sunt gasiti morti pe teritoriul varcolacilor, al zanelor si vrajitorilor. Desigur ca avand in vedere ca pe teritoriul vampirilor nu s-a gasit nimic, ei sunt principalii suspecti. Actiunea atinge cote maxime cand Jace incearca sa o omoare pe Clary.

Oare ce are de gand Jace sa faca? Chiar o va omori pe singura femeie pe care a iubit-o vreodata? Ce legatura au vampirii cu vanatorii de umbra disparuti? Dar si mai important va reusi Clary sa afle de ce Jace se comporta asa de ciudat si se indeparteaza de ea?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s