Concurs aniversar #2

Acum ca s-a terminat primul concurs aniversar sa dam drumul la al doilea.Premiul acestui concurs este o carte oferita de libraria online Libris,Ratacire de Lauren Kate.Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceasta carte este sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Care este personajul vostru preferat din Damnare(primul volum al seriei)?De ce?

De data aceasta castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.org.Intr-un comentariu lasa-ti raspunsul la intrebare + numele vostru! Concursul se incheie pe data de 16 noiembrie.

Mult noroc tuturor!

Advertisements

32 thoughts on “Concurs aniversar #2

 1. lavander says:

  daniel, pentru ca atunci cand iubesti pe cineva vrei ca el sa traiasca chiar daca e departe de tine, pentru ca este o poveste de dragoste veche
  diaconu andra

 2. stephany007 says:

  Personajul meu preferat este Daniel , ingerul decazut , deoarece , desi o iubeste pe Lucinda nespus de mult , reuseste sa se abtina , si sa nu fie cu ea pt a-i salva viata .
  Galavan Alina

 3. Mulcutan Edwina says:

  Personajul meu preferat este Lucinda deoarece ea fiind la casa de corectie ii face loc in inima ei ,lui Daniel care pune stapanire pe inima ei. In sufletul Lucindei se aprind sentimente inocente aceasta fiind in mod inexplicabil atrasa de Daniel. In timp ce el o respinge şi îi frânge inima de fiecare dată când se întâlnesc.Iubirea dintre ei este una blestemata, veche de secole .Dar povestea lor de iubire niciodata nu se implineste deoarece de fiecare data cand se intalnesc totul se termina tragic.Iubirea lor este nesfarsita. Lucinda trece prin foarte multe deoarece Daniel inceraca sa o protejezeze desi o face sa sufere,dar intr-un final ea trece peste toate.

  Mulcutan Edwina:)

 4. ioana alexandra says:

  Antone Ioana Alexandra
  Personajul meu favorit este Lucinda deoarece este o tipa foarte puternica si ma identific intr-o anumita masura cu ea.

 5. Ciprian Major says:

  Nume : Major Octavian Ciprian

  Personajul meu preferat din ,,Damnare” este Lucinda , care este foarte puternica , desteapta si nu se da in laturi de la nimic.Ea reuseste sa treaca peste toate si se indragosteste nebuneste de ingerul cazut , Daniel.

 6. Laura says:

  Laura Ardean

  Personajul meu preferat este Lucinda, este un personaj conturat frumos, prezinta o fata desteapta, cu suflet pur, care poate sa treaca peste orice obstacol intampina.

 7. kaori says:

  Personajul meu preferat din prima carte este Daniel deoarece autoarea l-a prezentat intr-un mod misterios, punand accent mereu pe sentimentele lui si ale Lucindei. Ma impresioneaza ca iubirea lui pentru Luce nu tine cont de spatiu si de timp, incercand sa o tina departe pentru a o putea vedea mai mult timp in noua ei viata.

  nume; Dragomir Mihaela-Catalina

 8. Alexutzza says:

  Personajul meu preferat din “Damnare este Lucinda,deoarece este o fata dwesteapta,care ar face orice pentru iubire

 9. aayodelia says:

  Fetelor vreau sa va anunt ca ultimele 5 inscrieri (incepand cu “Alexutzza”) de la concurs au acelasi IP (ceea ce inseamna ca au fost trimise de la acelasi calculator), iar daca nu vom primi o explicatie pana la incheierea concursului participantele vor fi descalificate, ca sa nu mai mentionez ca doua dintre ele nu au nume. In caz ca este o singura persoana imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea lucruri disperate pentru o carte. Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar nu mi se pare corect ca altii sa aiba sanse in plus.

  • Alexutzza says:

   Hmm…eu sincer am crezut ca in momentul extragerii vei preciza doar numele,urmand apoi sa iti dau datele personale .Cat despre celelalte…Scz de greseala “desteapta”;)) Probabil Iulia s-a inscris cu mai multe :)) Ar face asta :))

   • ioanaraluk95 says:

    era vorba ca toate aveti acelasi IP ceea ce inseamna ca toate acele inscrieri mentionate au fost puse de pe acelasi calculator…de aceea e posibil ca sa fie o singura persoana ce incearca sa participe de mai multe ori ceea ce mie mi se pare penibil 😐

   • aayodelia says:

    Draga mea in primul rand nu ai castigat nimic pentru ca nu am ales inca castigatorul. Acesta urmeaza a fi ales pe data de 16 noiembrie. In al doilea rand tu spui ca Iulia s-a inscris de mai multe ori, dar tin sa te anunt ca atat tu cat si Iulia aveti acelasi IP, asa ca te-as sfatui sa nu mai comentezi cand stii ca ai facut o greseala.

 10. giorgiana turcu says:

  personajul meu preferat este Daniel Grigori, deoarece a iubit-o pe Lucinda de-a lungul a multor vieti, niciodata nu a reusit pana atunci sa-i marturiseasca Lucindei dragostea lui, si cred ca e dureros pentru el ca ea sa nu-si aminteasca de el , desi s-au vazut in decursul multior ani si nu au reusit sa fie impreuna, imi place ca o protejeaza si face orice pentru ca ea sa ramana in viata.
  Giorgiana Turcu

 11. Rodica Ion says:

  Daniel pentru ca imi doresc sa fiu iubita de cineva ca el (visul oricarei fete) dar cel mai mult imi place dorinta lui arzatoare de a o proteja pe Lucinda
  Rodica Ion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s