Recenzii-Dragoste si matematica

Dragoste si matematica(2007) este o carte despre prietenie, loialitate si despre lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Darcey si Nieve sint doua tinere care impart totul: haine, carti, parfumuri, chiar si baietii cu care ies. Darcey are aptitudini neobisnuite pentru matematica si limbi straine. Nieve are simt pentru afaceri si stie foarte clar ce vrea de la viata. Atunci cind Nieve ii rapeste singurul lucru pe care nu este dispusa sa-l imparta- primul barbat pe care il iubeste cu adevarat-, Darcey resimte dubla tradare ca pe o adevarata catastrofa. Incapabila sa accepte aceasta lovitura cruda care o lipseste nu numai de barbatul iubit, ci si de cea mai buna prietena, se muta la Dublin, hotarita sa inceapa o viata noua. Zece ani dupa gestul care le-a despartit, Nieve face o tentativa de reconciliere: se casatoreste si, in acest moment atit de important pentru ea, vrea sa-si aiba din nou aproape vechea prietena. Numai ca barbatul ales nu e altul decit prima iubire a lui Darcey. Iar ispita razbunarii isi face simtita prezenta chiar si dupa toti acesti ani.

“Numele Sheilei O’Flanagan este garantia unei lecturi captivante.”(Irish Independent)

Dragoste si matematica, o poveste despre loialitate si tradare, este cea mai buna carte scrisa de Sheila O’Flanagan pina acum.”(Irish Mail on Sunday)

“Un roman captivant despre dragoste, pierdere, prietenie si adevarata semnificatie a expresiei a doua sansa.”(South London Press)

“Daca vreti sa combinati afacerile cu placerea, Sheila O’Flanagan va ofera solutia optima.”(Norfolk Journal)

Totul incepe cand doua fete complet diferite devin prietene.Una increzatoare/aroganta(Nieve) iar cealalta timida(Darcey).Si bineinteles amandoua foarte inteligente.Ele imparteau totul si niciodata niciuna nu se plange.La un moment dat ele au ajuns sa locuiasca in tari diferite.In aceste timp Darcey se indragosteste de Aidan,tipul care a venit sa ii repare calculatorul la munca.Acesta mai avea  un pic si o cerea de sotie dar apoi Nieve ii apare la usa exact in momentul in care Darcey urma sa fie ceruta in casatorie,iar Aidan se indragosteste pe loc de Nieve si o paraseste pe Darcey pentru ea.Darcey este distrusa.Acest lucru o marcheaza si ii strica si casatoria cu Neil.Noul barbat din viata ei.Acestia divorteaza si fiecare isi vede de drum.Dar ce se va intampla cand Darcey afla ca Neil va fi seful ei?Dar atunci cand va primi o invitatie la nunta lui Nieve cu Aidan?

COMANDA AICI

 

Advertisements

One thought on “Recenzii-Dragoste si matematica

  1. mirugirl says:

    uite ca acum chiar ca am sa o iau la puricat! bine ca o am deja si nu mai trebuie sa o mai comand! multumesc pentru recenzie…ai spus cuvintele magice pentru a ma convinge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s