Recenzii – Luna albastra

Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe. Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant.

În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, cea magică a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu.
Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului.
Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.

 

 

 

 

 

Am asteptat sa citesc aceasta carte de atat de mult timp incat acum nici nu stiu de unde sa incep sa va povestesc. La sfarsitul primei carti totul parea sa mearga de minune intre Damen si Ever… Drina este moarta si nimic nu sta in calea iubirii lor. Dar acum planurile le sunt date peste cap de aparitia unor noi personaje: Roman, un tip sexy si misterios, dar cam dubios in ochii lui Ever, si gemenele Rayne si Romy, care par doar niste scolarite adorabile si inofensive. Insa stim cu totii ca de multe ori aparentele inseala… Desi la inceput totul este minunat intre Ever si Damen, lucrurile incep sa scartaie cand puternicul si invincibilul Damen da semne de boala. Problema este ca nemuritorii nu se imbolnavesc niciodata, corect? Cand el incepe sa isi piarda memoria si sa o respinga pe Ever, ea isi da seama ca ceva este cu adevarat in neregula, cineva il otraveste pe Damen. Insa cine poate sa ii doreasca moartea? Roman, pentru ca o vrea pe Ever pentru el, gemenele, pentru un motiv necunoscut, sau cineva pe care cunoastem deja? Totul ia o intorsatura ciudata cand Ever afla ca se poate intoarce in timp si sa schimbe trecutul… dar asta ar insemna sa renunte la singurul om pe care l-a iubit vreodata, Damen. Cel mai ciudat lucru este ca ea chiar decide sa il paraseasca…

Va supravietui Damen sau povestea de iubire dintre cei doi se va termina? Oare Ever s-a intors in timp pentru totdeauna sau dragostea ei fata de Damen este mai puternica decat orice si o va aduce inapoi? Va reusi ea sa gaseasca antidotul si sa faca sa ajunga la el inainte sa fie prea tarziu?

Toate acestea le veti descoperi in Luna albatra, volumul 2 din minunata serie Nemuritorii de Alyson Noel. Si nu uitati ca totul pe lumea asta are un pret si cateodata pretul poate fi prea mare pentru greselile pe care le-am facut…

Puteti comanda cartea AICI.

Multumim librariei online Libris pentru cartea oferita!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s