Recenzii-Captiva

O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA…

Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.

Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Va supravietui Cercul secret?Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.

Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

Cred ca multi dintre noi sunt “Team Cassie&Adam” dar cred ca dorinta noastra ca ei sa fie impreuna nu e deajuns.Dupa  ce si-au facut jurmantul Faye a amenintat-o pe Cassie ca ii va spune Dianei ca ea s-a sarutat cu Adam daca aceasta nu ii duce craniul ei.Odata ce trece peste vinovatie Cassie face ceea ce i s-a cerut aceasta e cuprinsa in capcana mai mult ca oricand.Cu ziua de nastere a celor 2(Diana si Faye) care se apropie totul devine din ce in ce mai stresant.In acea zi Cercul va trebui sa aleaga cine va fi noua lor conducatoare….Diana sau Faye?Binele sau raul?

 COMANDA AICI 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s