Jurnalele Vampirilor din 17 Ianuarie in editie de chiosc cu BRAVO si BravoGirl!

Nu ratati primele 4 volume ale seriei Jurnalele Vampirilor numai cu Bravo si BravoGirl din 17 Ianuarie.

TREZIREA

DRAGOSTEA POATE SA UCIDA.

Un triunghi amoros mortal strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac cincisprezece pana intr-un orasel american din zilele noastre – povestea iubirii adolescentine intre doi frati vampiri si frumoasa fata impartita intre dragostea lor.

LUPTA

In linistitul orasel Fell’s Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaþa si pe moarte fratele.

 FURIA

Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell’s Church… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.

REUNIUNEA

O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.

Elena

Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan

Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon

Sexy, periculos si manat de dorinþa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

Advertisements

9 thoughts on “Jurnalele Vampirilor din 17 Ianuarie in editie de chiosc cu BRAVO si BravoGirl!

 1. Ramona says:

  Pentru cunoscatori… as dori si eu sa citesc cartile,insa nu cunosc oridinea,iar la librarie nimeni nu mi-a putut da niciun raspuns. Stiu ca mai este o serie Jurnalele lui Stefan,urmaresc si serialul dar nu stiu cu ce sa incep ..firul povesti mi sa parut interesant in masura in care am citit si seria cartilor Amurg de Stephenie Meyer. Astept cu interes un raspuns.

  • ioanaraluk95 says:

   Primul volum al seriei Jurnalele lui Stefan este Inceputurile urmat de Sete de Sange si apoi se incheie cu Nesatul.Am citit toate cartile si au fost super.In jumatatea primului volum sti ce se intampla deoarece este inceputul realtiei lui Stefan cu Katherine si a lui Damon cu Katherine.Iar de acolo totul devine oarecu diferit.Stefan nu mai e acelasi si Damon nu mai e acelasi.Atata iti zic pentru ca as strica farmecul cartilor daca as da spoilere.Sper ca ti-am fost de ajutor!

 2. biiibiii1234 says:

  Astept cu nerabdare cartile…Am citit si Jurnalele lui Stefan…si mai multe cartii oferite de Bravo si Bravo girl si vi le recomand pe toate sunt super interesanta..:)

 3. ANA says:

  sunt ana si sunt fan BRAVO si A JUTNALELOR VAMPIRILOR CAND AM AFLET am fost foare fascinata si le-am cumpatat pe cele 3 vol si le-am si terminat de citit dar sunt trisa ca BRAVO mu aduce si vol 5,6,7 ca ROG ADUCETILE SI PE ELE .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s