Recenzii-Categoric Moarta

Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua! Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale.

Cand eroina noastra se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate, lucrurile se complica teribil. Insa cineva nu vrea ca Sookie sa cerceteze prea adanc trecutul acesteia si face totul ca s-o opreasca. Lista suspectilor incepe cu varcolacii renegati – care nu o recunosc pe Sookie drept prietena a haitei -, si se incheie cu insasi regina vampirilor, care rascoleste un subiect mai mult decat delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill.
Viata curajoasei tinere atarna la un moment dat doar de un fir, dar asta nu inseamna ca ea se retrage din fata pericolului.

“Harris creeaza un mic orasel in Louisiana, populat de personaje imprevizibile si realiste, pe care cititorii vor vrea sa le intalneasca iar si iar.” – Crescent Blues

 

“Imi place lumea plina de imaginatie si creativitate a lui Charlaine Harris!” – Christine Feehan

La fel ca si de obicei Sookie reuseste sa ne surprinda.Acum ca apele sau mai linistit ghiciti ce?Apar iar probleme.Sookie trebuie sa mearga in New Orleans ca sa ia din lucrurile lasate de verisoara ei acum moarta.Obligata sa se intalneasca cu regina vampirilor si sa o ajute aceasta are parte de o noua aventura plina de suspans si mister.Desigur nici de data asta nu e singura.Alaturi de ea e singurul si unicul Quinn.Vor reusi ei sa o ajute pe regina si sa scape cu viata?

COMANDA AICI SAU AICI (IN EDITIE DE CHIOSC)

Advertisements

One thought on “Recenzii-Categoric Moarta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s