Recenzii-Pasiune

Înfruntarea trecutului poate schimba viitorul!

Lucinda și-ar da viața pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiți de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa…
Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească. Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe rând, martora şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări… pentru totdeauna.
Serie publicată în peste 30 de țări

Urmăriți finalul aceste incredibile povești de dragoste în volumul al patrulea.

Nu pot sa cred cum s-a terminat cartea.M-a lasat cu gura cascata!Cata emotie este in carte.Daca ati citit Ratacire stiti cum s-a terminat cartea si ca Luce a folosit un mesager ca sa se intoarca in trecut pentru a rupe blestemul.Ei bine pe parcursul cartii o insotim pe Luce in calatoria ei in trecut.Alaturi de ea ajungem in Moscova(1941),Milano(1918),Anglia(1854),Tahiti(1775),Tibet(1740),Franta(1723),Anglia(1613),loelanda(1100), Messoamerica(555 D.HR.),Israel(1000 I.HR),China(1046 I.HR) si Egipt(3100 I.HR).Peste tot ea intelege din ce in ce mai mult blestemul.Si ajunge pana la locul de unde a inceput totul.Va reusi sa rupa blestemul?A schimbat ceva?

COMANDA AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s