Impresie de film #3

Paramount Pictures şi Marvel Entertainment prezintă povestea unui om destinat să devină primul Răzbunător din lume.

Suntem în 1941, iar lumea este dezbinată de război. După repetate încercări de a se înrola pentru a-şi face datoria alături de confraţii săi Aliaţi, tânărul şi pirpiriul Steve Rogers (Chris Evans) e acceptat să facă parte dintr-un program experimental care îl va transforma într-un supersoldat cunoscut sub numele de Căpitanul America.

Cu noua sa înfăţişare, Căpitanul America se alătură forţelor militare, alături de prietenul său  Bucky Barnes (SEBASTIAN STAN) şi amica sa, Peggy Carter (HAYLEY ATWELL), sub comanda colonelului Chester Phillips (TOMMY LEE JONES), pentru a declara război diabolicei organizaţii HYDRA, divizia secretă de cercetare ştiinţifică a naziştilor, condusă de ticălosul Red Skull (HUGO WEAVING).

“Căpitanul America: Primul Răzbunător” se concentrează pe începuturile universului Marvel, care avea să fie populat mai târziu de supereroi precum Iron Man, Hulk şi Thor, în vremuri când războaiele se luptau cu arme, dar erau câştigate de oameni.

Cred ca majoritatea lumii cunoaste povestea Capitanului America.Un baiat care dorea sa isi serveasca tara  dar care nu era primit nicaieri.Pana intr-o zi cand cineva s-a uitat dupa infatisarea lui si i-a vazut dedicarea,curajul si bunatatea din suflet.Atunci el a devenit Capitan America.Intr-un razboi cu Schmidt,un proiect nereusit al aceluias barbat ce la transformat pe Capitanul America,care incearca sa distruga America vor supravietuii?

Filmu nu este cine stie ce WOW dar cand nu ai la ce te uita este numai bun de vazut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s