Recenzii-Elixirul Vietii

Cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011 în topurile The Times şi Quille & Quire

CELE MAI BUNE INTENŢII
POT DA NAŞTERE
CELOR MAI ÎNTUNECATE OBSESII
Viktor şi fratele lui geamăn, Konrad, au explorat toate coridoarele secrete şi camerele tainice din somptuosul lor castel Frankenstein. Cu excepţia uneia.
Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri străvechi, misterioase, scrise în limbi ciudate şi pline de cunoştinţe interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor vizita niciodată biblioteca, însă în clipa în care Konrad cade grav bolnav, Viktor înţelege că trebuie să descopere cartea ce conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii.
Elixirul necesită doar trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit pun în pericol, la fiecare pas, reuşita strădaniilor lui. Viktor ştie că nu poate să dea greş. Însă sorţii săi de izbândă depind de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice!

Ca sa nu o iau pe ocolite cand am auzit prima oara de carte mi s-a parut o stupizenie.Nu am vrut sa ii dau nici o sansa.Dar mi-am schimbat parerea.Este o carte foarte fascinata si misterioasa.Totul incepe cand unul dintre fratii gemeni Frankenstein se imbolnaveste(Konrad).Asta il determina pe celalalt(Viktor) sa caute un antidot.Si il gaseste.Elixirul vietii.Ce mai au de facut?Sa gaseasca ingredientele.Impreuna cu Elisabeth,iubita lui Konrad(cea de care si Viktor s-a indragostit) si prietenul lor Henri ei pornesc in aventura ce ii va salva viata celui bolnav.Va supravietui?

COMANDA AICI

Advertisements

4 thoughts on “Recenzii-Elixirul Vietii

 1. 78cla78 says:

  recenzia ta e foarte scurta! pana si sinopsis-ul e mai lung si nici nu aduci ceva in plus fata de el. in plus va supravietui nu se scrie “v-a supravietui”.

  • ioanaraluk95 says:

   imi pare rau ca nu ti-a placut recenzia mea dar mie nu imi place sa scriu recenzii kilometrice deoarece eu cand le vad nici nu le mai citesc…de aceea ma rezum la ceea ce e mai important si incerc sa nu divulg foarte multe lucruri 🙂

  • aayodelia says:

   Dragul meu/Draga mea in primul rand daca nu iti convine recenzia data viitoare nu mai citi si in al doilea rand daca ti-am spune tot ce se intampla in carte cu siguranta nu ai mai citi-o pentru ca ti s-ar parea neinteresanta. Vrei mai multe detalii? Cauta spoiler-e pe internet si asa iti rezolvi problema!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s