A venit curieru’! #7 + Promotie Libris! + Noutati!

Astazi a ajuns coletul cu noile carti de le Leda!!! Abia astept sa ma apuc de cartile astea in special de Rapirea(Cele 9 vieti ale lui Chloe King).Orasul de Sticla l-am citit si i-am facut recenzia AICI ,iar Chimie Perfecta nu m-a prea atras,dar o sa ii dau o sansa.

Ieri, in Brasov, a venit “Targul international de carte si muzica” si mi-am luat 3 carti.”Umbra noptii” de la Litera.”Scoala pentru soti” de la Poliroma.Si “Raised by Wolves” de la Libris.

Deoarece nu toate lumea a putut veni la targ cei de la Libris au adaugat o noua promotie pe site:

Si in final mai avem o surpriza.Acum o saptamana sau doua am facut un post cu acele semne de carte magnetice,iar cei de la “Zoltyd art” ne-au oferit 4 semne cu “I love vampires” si “Vampires Books”. Trei dintre semne le vom oferi impreuna cu “Orasul de sticla”,”Chimie Perfecta” si “Rapirea” atunci cand vom face un nou concurs.Iar celalalt il vom oferi unuia dintre voi care este activ timp de 3 zile.Cei ce vor sa se inscrie la concursul de fideliatate va rog sa trimiteti un mail cu ce nume veti comenta si numele vostru.Comentariile vor fi luate in considerare numai din data de  28-30 inclusiv.Comentariile anterioare nu se iau in considerare.Castigatorul poate alege intre cele doua modele!!!

Fiind la capitolul semne de carte fiecare castigator al concursului de primavara va primi un semn de carte.Nu magnetic…dar totusi un semn de carte in plus. 🙂

MULTUMESC EDITURA LEDA SI Zoltyd art!!!

Advertisements

16 thoughts on “A venit curieru’! #7 + Promotie Libris! + Noutati!

  1. Simona Husaru says:

    Lectura placuta!! 😀 Simpatice si semnele de carte chiar daca nu ma omor dupa magneti in general(am o frica sa nu trec cu ei din greseala pe langa monitor si sa il stric :)) )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s