Anunt!

Pana acum nu s-au inscris decat 2 persoane la concursul pentru semnul de carte.Daca pana pe 28 nu se mai inscriu cel putin 5 persoane voi fi nevoita sa renunt la concurs.

Advertisements

7 thoughts on “Anunt!

  • ioanaraluk95 says:

   am mentionat in postul cu “A venit curieru’! #7 + Promotie Libris + Noutati!” ac voi oferi un semn de carte magnetic…acestea sunt conditiile:
   Trei dintre semne le vom oferi impreuna cu “Orasul de sticla”,”Chimie Perfecta” si “Rapirea” atunci cand vom face un nou concurs.Iar celalalt il vom oferi unuia dintre voi care este activ timp de 3 zile.Cei ce vor sa se inscrie la concursul de fideliatate va rog sa trimiteti un mail cu ce nume veti comenta si numele vostru.Comentariile vor fi luate in considerare numai din data de 28-30 inclusiv.Comentariile anterioare nu se iau in considerare.Castigatorul poate alege intre cele doua modele!!!
   mailul este ioana_raluk95@yahoo.com

   • Zipyღ says:

    Aaa, postul acesta l-am vazut si am mai vazut ca unele semne vor fi si pentru concursul primaverii. Cand am vazut anuntul acesta am crezut ca ai facut un alt post pentru un concurs cu semne.

  • ioanaraluk95 says:

   eu cred ca nu ai inteles…un semn de carte se duce la cel ce comenteaza cel mai mult in perioada 28-30 (numai cei inscrisi participa) si celelalte 3 se vor duce la castigatorii unui concurs pe care il voi organiza dupa vacanta de primavara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s