Recenzii-Umbra Noptii

În vreme ce alte adolescente visează cu ochii deschiși la băieți, Calla Tor își cunoaște deja destinul: la terminarea liceului, fata-lup va deveni partenera masculului alfa Ren Laroche, alături de care va conduce o nouă haită de lupi Gardieni, luptând umăr la umăr pentru a apăra, chiar cu prețul vieții, locurile sacre ale Păzitorilor.
Dar, după ce încalcă legile străvechi ale stăpânilor ei salvându-l de la moarte pe frumosul muritor Shay, încetul cu încetul, Calla începe să pună la îndoială soarta care i-a fost hărăzită, propria existență și întreaga ei lume. Secrete adânc îngropate ies ușor-ușor la suprafață și, odată cu ele, devine tot mai clar că nimic nu este ceea ce pare a fi. Ea știe că, dacă ascultă chemarea inimii, va pierde totul – poate chiar și propria viață. Merită oare o iubire interzisă sacrificiul suprem?

”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci și nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Nopții
”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister și pasiune într-o experiență a autodeterminării.” Publishers Weekly ”O inteligentă reconstrucție a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent… o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  L.A. Times

Trădare, pierdere, suferință, spaimă. Cum poate rămâne în viață o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

Sincera sa fiu cartea m-a cam dezamagit.La inceput nu ma mai puteam opri din citit si ma atasam din ce in ce mai mult de Ren.Dar din pacate totul se intoarce impotriva lui si de atunci cartea a inceput sa imi displaca.Dar sa o luam de la inceut:

In lume pe langa muritori exista Pazitori,Gardieni,Cautatori si Strigoi.Fiecare are rolul lui.Gardienii sunt niste soldati loiali Pazitorilor(defapt sunt slavi oricum i-ai numi).Cautatorii sunt un fel de Pazitori ce nu le-a convenit slujba lor.Iar Strigoii sunt “demoni” invoacati de Pazitori la nevoie.

Pazitorii stabilesc legaturile dintre Gardieni asa ca Ren si cu Calla vor fi urmatorii lideri de haita.Amandoi fiind lupi Alfa.Totul e bine si au acceptat cu totii adevarul pana cand apare Shay.Care o indeparteaza pe Calla de Ren.Am incpeut sa ii urasc pe astia doi dealungul cartii (Calla si Shay) deoarece isi petrec timpul impreuna sarutandu-se,cercetand si toate alea ranindul pe Ren,care nu are nici o vina in toate astea.El tot ce face este sa se apropie de Calla si sa o iubeasca,iar ea….

Ma rog poate sunt eu revoltata asa ca sa continuam cu povestea.Unde eram?A da Calla si Shay cercetand.Shay a gasit o carte ce dezvaluie adevarul despre Pazitori.Callei i-a fost interzis sa citeasca acea carte dar curiozitatea se pare ca e mai mare si impreuna descopera adevarul din spatele minciunilor ce i-au fost zise.

Ce se va intampla cu cei Ren si Calla?Se vor mai uni?Sau ea il va alege pe Shay?

COMANDA AICI

Advertisements

6 thoughts on “Recenzii-Umbra Noptii

  1. BlaBla says:

    E misto cartea si imi place faptul ca protagonista Calla isi asculta inima si nu ratiunea
    Ren o iubeste e adevarat si cu toate ca la inceput nu mi-a placut de el ,in final accepta faptul ca ea este indragostita de tanarul Shay.Ren se sacrifica pentru fericirea Callei,asa e si normal in realitate mai greu vezi asa ceva! Eu o apreciez pe Calla pentru ca decide in ultimul moment sa faca ceea ce e cu adevarat corect ,adica sa se revolte in fata unui mod de viata (familia ei ,legile sacre)anormal,care o impiedica sa fie fericita cu adevarat !

    Ea nu greseste ,ea alege dragostea ,fericirea! Nu conteaza ca Ren o iubeste (ea oricum s-a purtat frumos cu el) daca fata il iubeste pe Shay .Dragostea nu poate fi conditionata de altii si nu se impune ! Tu iti alegi jumatatea (din nefericire Calla nu stia asta pana sa-l intalneasca pe Shay);ei sunt facuti unul pentru celalalt ; astfel de relatii sunt fantastice dar rare daca nu cumva imposibile………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s