Ne-am intors!!!!

Dupa cum spune si titlul ne-am intors in sfarsit.Dupa 3 zile am fost atat de obosite ca am dormit de la 12 jumate seara pana la 1-2 dupamasa.Sincer ne-am distrat si am ras tot timpu’.Am fost la Cluj,Alba Iulia,Sighetul Marmatiei,Sighisoara si multe alte locuri,dar cred ca toata lumea a preferat Clujul.De ce?Ca ne-au lasat profii 2 ore de capu’ nostru in mall.Orice ti-ai putea dori nu?Voi va-ti distrat in aceasta saptamana?

Advertisements

6 thoughts on “Ne-am intors!!!!

 1. Sayuki says:

  Lucky you 🙂 Noi n-am facut nimic in saptamana asta altfel. Pentru ca nu ne interesa nici pe noi nici pe profi ce trebuia defapt sa facem…asa ca toata saptamana am jucat carti si am fugit din scoala cand prindeam poarta deschisa :))

 2. Ramona Alexis says:

  Welcome back!:) Din pacate si la mine a fost cam aceeasi chestie ca si la Sayuki. Am profitat de ocazie sa cunoastem cafenelele din oras si locurile bune de facut gratar din afara orasului :))

 3. Alex says:

  Welcome back! 🙂 Am participat la doua cursuri interesante, unul despre vis iar altul despre nutritie. In rest, cam plictiseala. Mi-ar fi placut sa fi mers si eu intr-o excursie.. 😦

 4. Cristina Criss says:

  Voi ati avut ceva distractie, scoala a putut sa se organizeze si sa va duca in excursie. La mine profii ne spuneau ca ministerul nu ne mai lasa sa iesim din scoli in saptamana “scoala altfel” si am stat si ne-am plictisit la ore :)) Totusi au fost 2 ore interesante intr-o zi cand ne-a prezentat un tip cum sa facem fotografii si la alta ora am vorbit despre autori britanici si americani. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s