Recenzii-Moarta si Inviata

O LUME MISTERIOASĂ, UN CARATER FEMININ PUTERNIC, UMOR, SUSPANS ŞI UN STROP DE ROMANCE

Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.

Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.

Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.

TRAILER:

Mi-a placut cartea mult. Mi-am dat seama ca mi-a fost dor de Madison si de spintecatori si te tot ce tine de ei. Si cand m-a prins si pe mine cel mai tare atunci s-a terminat. Sper sa apara repede urmatorul volum pentru ca asta a fost genial :X

Acum ca Nakita,Barnabas si Madison sunt o echipa ei trebuie si sa se comporte ca atare. Fac asta? Nu prea. Bine Madison incearca dar cei doi spintecatori nu se pot intelege si punct. Acum au primit o spintecare a proba de la serafimi. Un baiat care urmeaza sa de-a drumul unui virus intr-un spital ce va omora cativa oameni. Madison e hotarata sa il convinga sa se lase pagupas si sa nu trebuiasca ca Nakita sa il spintece. Usor de spus greu de facut. Trece prin o gramada de confuzie si incercari si cand in sfarsit mai are un pic si il prinde acesta scapa. Nu vrea sa renunte. Pur si simplu nu ii pasa. Dar cand ingerul pazitor al acelui baiat nu le permite sa il spintece ce vor face ei pentru a salva acei oameni nevinovati?

COMANDA AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s