Recenzii-Uneori sub clar de luna

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
Austin reuşeşte să se strecoare la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, Shelby realizează că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Mi-a placut cartea. A fost cam scurta dar a fost numai bine asa. Cred ca m-as fi plictisit prea tare daca ar fi avut mai multe detalii, in principiu daca ar fi fost mai lunga.

Totul incepe iarna. Dupa o vara in tabara Shelby a ajuns acum la o scoala cu internat in Elvetia. E deja iarna si de cateva luni Shelby nu a mai vorbit deloc cu Austin, iubitul ei. Cand ea vede o poza cu o superba cantareata aceasta incepe sa se indoiasca ca mai are iubit. Dar apoi incep sa apara tot felul de indicii cum ca Austin ar fi acolo si ca ar vrea sa o vada. Nu mai stie ce sa creada. Dar apoi cand el apare in sfarsit Shelby isi primeste raspunsurile si o veste si buna si rea ca sa zic asa. Cititi cartea pentru a urmari incercarea lui Shelby sa scape de la internat pentru a fi cu iubitul ei.

COMANDA AICI

Advertisements

2 thoughts on “Recenzii-Uneori sub clar de luna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s