Recenzii-Secretul Hannei

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă…
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.

Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

*

Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?
Deşi Hanna se străduieşte să ţină secret, eu am aflat şi vă spun şi vouă…

 

 

In carte nu e foarte multa actiune. Sunte practic cateva zile in care noua A. ii afla secretul Hannei. Pe care cu totii il stim deja. Am terminat cartea repede. Nu cred ca a fost mai mult de o ora.

Totul incepe cand tatal Hannei se muta inapoi in Rosewood impreuna cu Isabel, logodnica lui, si Kate, fiica lui Isabel si cel mai mare cosmar al Hannei. Ingrozita de venirea lor aceasta incepe sa manance din ce in ce mai mult si este determinata sa slabeasca din nou. La sala un tip pe nume Vince o abordeaza si ii ofera un loc in programul lui de fitness. Aceasta accepta nu numai provocarea de a slabi ci si cea de al cuceri pe frumosul antrenor 🙂

Noua A. a aflat secretul Hannei, iar urmatoarea pe lista e Emily. Pazea Emily! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s