Recenzie-Amy pleaca in luna de miere

O luna de miere la un hotel de cinci stele din Roma… Ce altceva si-ar mai putea dori o tanara fermecatoare?

Amy pleaca in luna de miere este o carte cu un umor nestapanit, cu rasturnari de situatie, personaje haioase si o intriga care atrage din start interesul oricarui cititor: Amy, protagonista romanului, pleaca la Roma, in luna de miere. Insa, cum aflam inca din primele pagini, de la biroul de check-in al aero­por­tului care, pentru prima data in viata ei, ii ofera mult ravnitele conditii de lux rezervate cuplurilor proaspat casatorite, Amy pleaca in luna de miere fara nici un sot. Macar cu atat sa se aleaga, dupa ce n-a mai existat nici o nunta si nici nu se pune problema returnarii vreuneia dintre sumele cheltuite, evident, costisitoare. Insa, in ciuda supararii ei si a tristetii unei astfel de calatorii, Roma este un oras in care nimeni nu pare s-o lase in pace. Si nu e vorba de oaspeti obisnuiti ai hotelului, ci de celebritati dis­perate sa-si schimbe camera cu a ei. Si apoi, cum sa mai fie o biata fata in stare sa-si planga soarta, daca in permanenta e tarata prin magazine, la premiere de film sau pe la picnicuri intime in doi? Dar, pana la urma, ce s-a intamplat cu mirele si chiar e posibil ca o vedeta sa se indragosteasca asa de prima fata care ii iese in cale?

Amy pleaca in luna de miere este un roman splendid, vioi si plin de umor, febra cumparaturilor, mancaruri fastuoase si deliciile Romei, menite sa asezoneze, de altfel, o intriga emotionanta, cu personaje surprinse in cele mai dificile posturi si rasturnari de situatie de un comic neasteptat.” (She)

„Absolut distractiv, se citeste pe nerasuflate.” (Evening Standard)

„O lectura de vacanta, relaxanta si savuroasa.” (Elle)

Amy este nevoita sa anuleze propria sa nunta din cauza ca adevarul crud a lovit-o direct in fata. Viitorul ei sot nu vrea copii. Desigur ea stia asta in adancul sufletului ei dar atunci cand Doug(logodnicul) ii zice in fata asta…a cedat. A anulat nunta si a plecat in Roma in luna ei de miere singura.

Prefacandu-se ca nunta a avut loc si ca e fericita alaturi de sotul ei Amy are parte de o luna de miere interesata. Un actor…celebru’…sta vis-a-vis de ea in hotel si vrea sa faca schimb de apartamente cu ea. CU EA! Va puteti imagina? Desi la un moment dat acestia par a avea o relatie ceva intervine. Dar ce…?

Cartea e o “chick-lit” obijnuita. Eu am citit-o foarte usor. In o zi n-am avut ce face. 🙂

COMANDA AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s