Recenzii – City of lost Souls

Ceea ce e pierdut poate fi recuperat? Ce pret e prea mare pentru iubire? Cine poate fi de incredere cand pacatul si salvarea se ciocnesc?

Iubire. Sange. Tradare. Razbunare.

Intunericul ameninta sa ii cuprinda pe vanatorii de umbre in cartea a cincea din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare : City of lost Souls

 

 

 

 

 

 

Primul lucru care imi vine in minte cand ma gandesc la cartea asta e ca iubirea e un lucru tare ciudat. Te face sa comiti lucruri nebunesti si sa sacrifici totul. Desi la sfarsitul cartii a patra Jace scapase, aparent, de influenta lui Lilith si de legatura cu Sebastian, el dispare acum fara urma si ia cu el corpul “fratelui” sau. Toata lumea ii cauta pe cei doi, dar nimic nu functioneaza si cand cei doi baieti apar in camera lui Clary pe neasteptate totul ia o intorsatura ciudata.

Ei se afla acolo pentru a incerca sa o convinga pe Clary sa fie de partea lor, iar ea accepta sa plece cu ei spre surprinderea tuturor. Cu siguranta crede-ti ca e nebuna nu? Nu, nu e deloc nebuna, pentru ca a gasit o modalitate de a comunica cu prietenii ei fara ca Jace sau Sebastian sa isi dea seama. Dar oare cum? Locul unde cei trei locuiesc este incredibil si le permite sa ajunga dintr-un capat al globului in celalalt doar in cateva secunde. Cat timp ei cutreiera lumea, prietenii lui Clary incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa il omoare pe Sebastian fara a-i face rau lui Jace.

Oare vor reusi sa ii salveze pe Jace si Clary din mainile lui Sebastian inainte sa fie prea tarziu si acesta sa isi duca la bun sfarsit planurile? Va fi oare iubirea mai puternica decat vraja lui Lilith? Toate astea le veti afla citind volumul cinci din seria Instrumente mortale : City of lost Souls.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s