Recenzii- Vrajitor si vrajitoare

Povestea începe (sau se sfârşeste) asa…

E copleşitor. Un număr de feţe furioase care-ar putea umple un oraş mare, holbându-se la mine de parcă aş fi un criminal periculos. Stadionul e plin la întreaga lui capacitate. Sute de mii de feţe curioase, lipsite de compasiune, sau cel puţin indiferente…Şi nu există ochi umezi, ca să nu mai vorbim de lacrimi. Nici cuvinte de protest. Nici bătăi din picioare. Nici pumni ridicaţi în semn de solidaritate.De fapt, în timp ce ceasul numărătorii inverse licăreşte intermitent pe ecranele gigantice de la ambele capete ale stadionului, se pare că asta o să fie ultima noastră zi.Îl văd pe fratele meu, Whit, întrebându-se dacă există din asta o ieşire de ultimă clipă. O văd pe mama plângând încetişor pentru Whit şi pentru mine. Îl văd pe tatăl meu, cu silueta înaltă gârbovită de resemnare, zâmbindu-ne mie şi fratelui meu – încercând să ne aducă aminte că n-are niciun rost să fim nefericiţi în ultimele noastre clipe pe această planetă.Dar o iau prea repede. Mai sunt multe de povestit înainte să ajung la amănuntele execuţiei noastre publice. Aşadar, să ne întoarcem puţin în urmă…

Primul lucru care imi vine in minte despre cartea asta este “lume obijnuita distrusa de un obsedat de putere”. Cartea este structurata la fel ca si Experimentul Angel deci se citeste usor. Povestea e cam asa:

Totul incepe cand copii incep sa dispara. Nimeni nu prea dadea importanta acestui lucru …asta inculzandui si pe fratii Allgood. Ei bine li s-a cam schimbat parerea cand au aflat ce li s-a intamplat acelor copii pe pielea lor. Au fost rapiti si dusi la inchisoare. Acuzatia? Vrajitorie. Pare absurd dar ei incep sa creada lucrul aceasta odata ce experimenteaza magia.

Inchisi si infometati singurul lucru ce ii tine in viata este determinarea de a scapa si de a-si salva parintii. Vor reusi cei doi tineri vrajitori sa reuseasca ce si-au propus?

COMANDA AICI 

Advertisements

One thought on “Recenzii- Vrajitor si vrajitoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s