Recenzii-Despartirea

ŢINE-ŢI DUŞMANII APROAPE…

Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoană obişnuită. Este fericită alături de iubitul ei, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar viaţa lui Cassie este ieşită din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevărat blestem.

Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Între membrii lui iau naştere alianţe, iar relaţiile le sunt puse la încercare. Nimeni nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă.

O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

Cred ca cu totii avem aseptari mari de la aceasta carte. Dar eu zic ca acele asteptari…pentru mine cel putin…au fost implinite. Am terminat cartea intr-o zi.O zi! Poate nu pare cine stie ce dar eu de mult nu am mai fost asa captivata de o carte incat sa o termin intr-o zi. Dar sa vedem ce se intampla in carte:

Acum e totul numai lapte si miere….Bine aproape totul. Cassie si Adam sunt impreuna si desi stie ca el o iubeste tot e geloasa cand il vede cu Diana. Nick este inca ranit…asta era de astepat…dar in rest totul e bine.Pana cand are loc o tragedie. Atunci iadul se dezlantuie.

Care iad? Vanatorii de vrajitoare…Si nu sunt cei pe care ii stim deja. Sunt altii mai puternici si mai periculosi. Vor reusi oare membri cerului sa supravietuiasca vanatorilor?

COMANDA AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s