Recenzii- Daca ti-as spune ca te iubesc ar trebui sa te omor

Cammie Morgan este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică — evident, tipică doar dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică.
Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru… spioane! Iar Cammie, chiar dacă vorbeşte fluent paisprezece limbi străine şi este capabilă să omoare pe cineva în şapte feluri diferite cu mâinile goale, habar n-are ce să facă atunci când întâlneşte un băiat obişnuit, care crede că şi ea este o fată obişnuită.
Sigur, Cammie poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond. Dar va reuşi oare să se descurce într-o relaţie cu o persoană care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea?

 

 

 

Am vrut sa citesc cartea asta de cand am descoperit-o pe Goodreads. Am fost un pic surprinsa ca cei de la Leda au publicat-o in editie de chiosc dar hei cine sunt eu sa judec aici…In ultimele 2 luni am avut probleme cu cititul….pur si simplu nu mai aveam dorinta aceea de a citi,dar cand m-am apucat de cartea asta nu o mai puteam lasa din mana. Inceputul este cel mai captivant din punctul meu de vedere. Adica sa “vezi” o scoala de spioni e ceva. Toate acele sisteme de securitate, cursurile pentru genii, limbile straine si ce sa mai zic de antrenamentul lor. WOW. Pe parcurs ajungem sa o cunoastem pe Cammie,fata directoarei si una dintre cele mai bune. In timpul unui “examen” al unei materii aceasta intalneste un baiat. Ce face? Nu zice nimanui de el. Ce ar trebui sa faca? Sa o avertizeze pe mama ei ca sa poata sa il cerceteze si sa vada daca nu incearca cumva sa se apropie de Cammie ca sa ajunga la scoala. Dupa ce Cammie si prietenele ei il investigheaza acestia ajung sa fie impreuna.Dar va afla el vrodata cine e Cammie cu adevarat? Si daca va afla, ce va face? Cititi si aflati 😉

 

Advertisements

One thought on “Recenzii- Daca ti-as spune ca te iubesc ar trebui sa te omor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s