Recenzii-Pe cuvant de spioana

După ce a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit. Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume… pentru spioane: Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.

După ce este învinuită pentru o breşă în securitate care pune în primejdie statutul ultra-secret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască o serie de musafiri misterioşi — nume de cod: Blackthorne. Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Şi chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie — şi iubita ei şcoală — mai mare ca niciodată.

 

Cred ca cu totii am ramas fara cuvinte la sfarsitul primei carti. In primul volum am fost introdusi intr-o lume a spioniilor si am participat la o parte din viata unei spioane. Acea spioana este Cammie. O fata care a avut ghinionul de a se indragosti de un baiat normal. Asta s-a intamplat in primul semestru’ al anului scolar.

In al doilea semestru totul se intoarce la normal. Oarecum. Fetele liceului Gallegher au parte de o surpriza. O sa aiba colegi noi. Da nu orice colegi…ci baieti de la Blackthrone. O scoala de spioni pentru baieti.

Cammie incepe sa simta ceva pentru un anume spion dar  stie ca ceva e putred la mijloc. Si e determinata sa afle ce.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s