Recenzii-Hex Hall

Cu trei ani în urmă, Sophie Mercer și-a descoperit puterile de vrăjitoare, har moștenit de la tatăl ei, pe care mama, o simplă muritoare, l-a îndepărtat imediat după căsătorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei atenția celor din jur printr-o vrajă care se termină foarte prost și este trimisă la Hex Hall, un fel de școală de corecție pentru așa-zișii copii Prodigium, adică vrăjitoare, zâne, magi, metamorfi, vârcolaci și, în mod excepțional, vampiri.
La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex Hall.
Pe măsură ce secretele sângeroase se dezvăluie treptat, Sophie trebuie să se pregătească pentru cea mai mare amenințare pe care o are de înfruntat: o societate secretă, L’Occhio di Dio, al cărei scop declarat este exterminarea tuturor făpturilor Prodigium, și în special a ei.
Nu pierdeți continuarea!

 

Reteta perfecta pentru o carte reusita? O vraitoare sarcastica + un destin nedorit + un baiat interzis!

Sohie este o tanara domnisoara ce incearca sa se intregreze intr-o scoala normala. Dar la absolvire ea incearca sa faca o fata fericita aducandu-i partenerul mult visat….Bine poate a facut mai mult de atat dar astea sunt detalii. In urma acestei vraji nereusite Sohie este trimisa la Hex Hall.

Timp de catvea luni reuseste sa isi faca 3 dusmance, sa se imprieteneasca cu un vampir (care este acuzat de moartea cuiva din Hex Hall) si sa se indragosteasca de iubitul dusmancei( care apropo e inredibil de sexy 🙂 cuvintele Sophiei nu ale mele 😀 ).

Apoi totul trece de la normal la ciudat si inspaimantator intr-o clipire cand alte 2 fete sunt gasite pe moarte.  Spre cine credeti ca se indreapta privirile acuzatoare? Spre vampir desigur. Dar cine e defapt vinovatul?

COMANDA AICI

 

Advertisements

4 thoughts on “Recenzii-Hex Hall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s