Recenzii-Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata sub acoperire

Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul ─ având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.

Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey ─ o ţintă politică majoră ─, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.

Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)

Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa ─ a lor şi a întregii şcoli ─ şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură ─ misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă ─ Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele.

Incepe sa imi placa seria asta din ce in mai mult. Totul e mult mai misterios si mai interesant cu fiecare carte care trece.Dar haidesti sa trecem la aceasta carte in particular:

In vacanta aceasta Cammie o insoteste pe Macey in Boston, unde tatal acesteia este nominalizat vicepresedinte. Dar ceva groaznic se intampla. Cineva incearca sa o rapeasca pe Macey. Incearca, nu si reusesc. La ce va asteptati cand se pun cu 2 fete Gallagher. Dar ideea e ca bag spaima in ele….In Macey cel mai mult.

Dar pentru ca parintii lui Macey nu doresc altceva decat sa asigure castigul ea e obligata sa mearga in campanie cu ei. Si ce daca era sa fie rapita? Pfff! E o nimica toata pentru ei.

Dar pana la sfarsitul cartii aflam niste lucruri tare ciudate……Cine e oare rapitorul? Va reusi el sa isi termine treaba pana la urma sau va ramane cu buza umflata?

COMANDA AICI

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s