Recenzii-Magie de doi bani

Deştepte, sexy şi supranaturale: 

faceţi cunoştinţă cu femeile din Cealaltă Lume.

Iar de vampiri, nici vorbă…

Paige Winterbourne este o vrajitoare.
Dar nu se observă: nu are negi, nici pielea verde, si nici nu strâmbă cu drăgălăşenie din nas ori de câte ori face câte o vrajă. Nu, în majoritatea timpului, ea nu este altceva decât o fată obişnuită de douăzeci şi trei de ani: munceşte din greu, îşi face griji cu privire la siluetă, se întreabă dacă-şi va găsi vreodată un iubit.

OK, mai are şi o fiică adoptivă adolescentă, pe Savannah, care vrea să-şi trezească din morţi mama, o practicantă a magiei negre, şi care se pomeneşte vânată de un semi-demon cu puteri telekinetice şi de o Cabală atotputernică a vrăjitorilor. Dar, în afară de toate astea, Paige duce o viaţă cu adevărat banală. Asta până când vecinii află cine este ea în realitate şi se dezlănţuie iadul.

La propriu…

 

Un orăşel de provincie fermecător, personaje fascinante, un dialog intelligent şi un dram de umor; atracţia specială a acestei poveşti constă în integrarea perfectă a supranaturalului în lumea reală.
− PUBLISHERSWEEKLY

Am cunoscut magoritatea personajelor din aceasta carte in cel de-al doilea volum al seriei. Acum asistam la povestea lui Paige si a lui Savannah.

Totul incepe cand Paige primeste o citatie pentru tutela lui Savannah. Cine este raspunzator pentru asta? Tatal lui Savannah, Kristof Nast, mostenitorul Cabalei Nast. Poate va intrebati ce e o cabala. Este o organizatie a vrajitorilor.

Binenteles ca Paige nu accepta si desi ii fac viata un calvar ea nu se da batuta. Bine pana in momentul in care avocatul ei sa da la ea si refuza sa o mai ajute cand il refuza. Cine ii sare in ajutor? Lucas Cortez. Un tanar avocat….pe deasupra si vrajitor.

Ce va face Paige cand afla adevarul despre Lucas? Va reusi ea pana la urma sa o pastreze pe Savannah?

COMANDA AICI

 

Advertisements

One thought on “Recenzii-Magie de doi bani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s