Recenzii-Hex sau Puterea Farmecelor

Elevă nouă.

Şcoală nouă.

Aceleaşi belele.

Lily Parker este o elevă nouă la Şcoala de Fete Sfânta Sofia, dar deja a aflat că magia este cel mai bun prieten pe care-l poate avea o fată… sau cel mai periculos duşman! De aceea, Lily trebuie să înveţe cum să-şi controleze noile capacităţi paranormale – şi asta pe lângă complicatele relaţii cu cei care conduc şcoala, cu simpaticul coleg Jason, care ascunde un mare secret de vârcolac, şi lupta pe care o duce alături de cea mai bună prietenă a ei, Scout, înfruntând palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago – inclusiv pe misterioşii Secerători.

Dar, curând, Lily este invitată la o întâlnire secretă cu Sebastian – un tip hot, care se oferă s-o ajute să-şi stăpânească magia ce îi curge prin vine. Însă atenţie, el este un Secerător, iar Lily intră într-un joc periculos. Se pare că graniţa dintre bine şi rău nu este întotdeauna prea clară…

In sfarsit Lily a ajuns sa intre intr-o rutina. Ziua scoala. Seara lupta cu monstri.Pentru un timp a fost liniste in tuneluri, dar apoi au dat de urme cum n-au mai vazut pana atunci. Si asta o face sa puna intrebari la care nimeni nu pare sa aiba raspunsuri. Ce au gasit inafara de acele urme? Niste creaturi cu infatisarea un soareci imensi cu colti.

Cand realizeaza cat de serioasa e treaba pleaca cu totii sa caute raspunsuri. Pe drum intra in mijlocul unei lupte pentru teritoriu a vampirilor!

Pe parcurs descopera cate ceva care ii ajuta sa puna totul cap la cap. Cu ajutorul lui Sebastian, acel Secerator ce i-a dat puterea blestemului focului, da el, reuseste nu numai sa afle adevarul despre acele creaturi ci si sa invete o smecherie noua a puterii ei.

Ce sunt acele creaturi? Vor reusi Adeptii sa ii distruga pe toti?

COMANDA AICI

Advertisements

One thought on “Recenzii-Hex sau Puterea Farmecelor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s