Concurs de Craciun!!

Hm…Cine ar fi crezut ca mai e ataaaaat de putin pana vine Mosul? Ce repede trece timpul! Parca acum cateva zile eram in August! Anul acesta de sarbatori o sa avem 3, da ati vazut bine 3 concursuri! Acesta pentru Craciun (sponsorizat de editura Leda! Multumim!),unul de Mos Nicolae care va tine maxim o saptamana (sponsorizat de Corint Junior! Multumim!) siiiiii un concurs de Anul nou (sponsorizat de Corinteens! Multumim!).Intre concursuri o sa mai aveti parte de 2 concursuri fulger ce vor avea ca premii carti oferite de noi!

Acum ca introducerea a fost facuta sa trecem la concurs!!! Ca sa va inscrieti trebuie sa completati formularul de mai jos! Unde trebuie sa scrieti pentru ce carti participati scrieti toate cartile pentru care participati.Puteti participa pentru toate cartile daca vreti! Concursul se va defasura pana in data de 25 Decembrie, iar castigatorul va fi ales cu Random.org!

PS. DUPA CE SCRIETI PENTRU CE CARTI PARTICIPATI RASPUNDETI IN URMATORUL CAMP LA INTREBAREA: “Ce doriti sa va aduca Mosu’ anul acesta? :)”

Mult noroc! 😉

Advertisements

18 thoughts on “Concurs de Craciun!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s