Recenzii-Doua adevaruri si o minciuna

CUM TE-AI SIMŢI DACĂ ÎNTREAGA TA VIAŢĂ AR FI O MINCIUNĂ?

CE-AI FACE DACĂ N-AI ŞTI ÎN CINE SĂ AI ÎNCREDERE?

CÂT DE ADÂNC AI SĂPA CA SĂ DESCOPERI ADEVĂRUL?

Povestea Emmei şi a lui Sutton a ajuns la runda a treia, cu un nou slalom printre indicii şi piste false. De data aceasta, în rolul de suspect al zilei se află Thayer, fratele fugar al prietenei lor Madeline. Acesta a dispărut înaintea lui Sutton, şi umblă vorba că cei doi erau implicaţi în nişte ltreburi dubioase. Dar acum Thayer a reapărut – viu şi nevătămat! – , iar Emma are o sarcină grea: să-şi dea seama dacă el e doar un iubit care suferă, sau un fost iubit care se pregăteşte să dezvăluie secretul Emmei, punând astfel capăt periculosului ei joc.

Cel de-al treilea capitol din Jocul Minciunii adânceşte misterul, în acelaşi timp dezvăluind ceva mai mult din amintirile lui Sutton, pe măsură ce Emma descoperă alte şi alte indicii. Şi devine clar că deşi Thayer este marele suspect pe lista Emmei, el reprezintă şi marea dragoste a lui Sutton.

Din nou avem de-a face cu o mulţime de drame şi mistere ─ de la ciudata legătură între gemene, inimi frânte şi secrete tulburătoare, până la farse din Jocul Minciunii, vizite la închisoare, rivalitate între surori, întâlniri romantice pe terenul de tenis, petreceri şi probleme de familie.

Pe scurt, SUSPANS şi ADRENALINĂADEVĂR SAU MINCIUNĂ?

Pentru cele mai proaspete bârfe, noutăţi şi secrete, vizitaţi site-ul www.lyinggame.com

Serialul de televiziune ce are la bază această serie, produs de Pratt Enterprises, Alloy Entertainment şi Warner Horizon Television pentru canalul ABC Family, îşi va lansa cel de-al doilea sezon în Statele Unite pe 8 ianuarie 2013!

Ca de obicei Sara Shepard a facut o treaba minunata! Cartea e plina de mister, tradari si cel mai important secrete. Din pacate inca nu aflam cine e ucigasul lui Sutton.

Lista suspectilor s-a micsorat. Cel mai important suspect? Thayer Vega. Multe lucruri indica faptul ca el e ucigasul. Faptul ca a aparut neanuntat in camera Emmei. Aventura lui cu Sutton. Ura si dezgustul din ochii lui cand vorbeste cu Emma…

Dar bineinteles pe langa Thayer mai este un baiat in viata ei. Ethan. Care e alaturi de ea. O sustine, o ajuta, o apara.Asta pana afla ca prietenele ei ii planuiesc o farsa, si ca ea nu a prea facut nimic sa opreasca totul.

Ce va face Emma? Se va descurca singura cu toate acum ca si-a pierdut singurul aliat? Este pana la urma Thayer vinovat sau adevaratul ucigas este inca in libertate si o urmareste?

COMANDA AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s