Beautiful Creatures Book vs. Movie

Dupa cum stiti vineri a avut loc premierea filmului Beautiful Creatures, film facut dupa cartea cu acelasi nume. Bineinteles ca nu il puteam rata! Daca nu stiti despre ce e vorba uitati aici o scurta descriere:

Ethan Wate este un elev de liceu popular, care detestă faptul că locuieşte în orăşelul Gatlin din Carolina de Sud fiindcă aici nu se întâmplă niciodată vreun eveniment ieşit din comun şi abia aşteaptă să se emancipeze de sub tutela părinţilor şi să plece cât mai departe. Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a întâlnit-o niciodată, iar atunci când Lena Duchaness, o fată de 16 ani care aspiră la o viaţă normală fiindcă este victima unui blestem ce îi loveşte familia de mai multe generaţii, se mută înapoi în Gatlin, protagonistul se trezeşte implicat în aventuri mai spectaculoase şi mai periculoase decât ar fi îndrăznit să spere. În vreme ce Lena se străduieşte să mascheze faptul că ea însăşi este înzestrată cu puteri supranaturale, Ethan dezgroapă secrete întunecate despre familiile amândurora, depre istoria lor şi despre oraşul lor, dorind să înţeleagă motivul pentru care se simte atât de atras de această fată şi să explice strania conexiune dintre ei.

Ioana: Filmul este genial!!! La inceput pare a fi plictisitor (la fel si cartea), dar pe parcurs te prinde din ce in ce mai tare. Efectele speciale sunt si ele foarte reusite. Iar finalul… e fenomenal! Dupa parerea mea filmul a fost mult mai interesant decat cartea. Gata am zis-o si pe asta! Nu am crezut niciodata ca o sa zic asta, dar e adevarul. :”>

Delia: A reusit sa ma atraga atat de mult incat am ras si am plans alaturi de personaje. Am trait la intensitate toate momentele alaturi de ei, iar cand s-a terminat nu imi venea sa cred! Desi cand am aflat ce actori vor interpreta personajele am fost dezamagita, regizorii au reusit sa ii transforme si sa creeze o adevarata opera de arta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s