Umbra Dragostei

Lissa a devenit regina, iar daca credeti ca lucrurile s-au linistit va inselati amarnic. Bomba e pe cale sa explodeze. Strigoii nu au renuntat la planurile lor de a o transforma pe Lissa, iar faptul ca a devenit regina ii determina sa o urmareasca si mai mult. Insa ea nu este singura in pericol. Multi o urasc pe Lissa, iar Jill este unica care o mai tine pe sora ei ca regina si este in pericol. Oare ce vor fi in stare dusmanii reginei sa faca pentru a-si atinge scopul? Va reusi Rose sa isi tina promisiunea facuta prietenei ei de a o proteja cu scopul propriei vieti?

5 thoughts on “Umbra Dragostei

  1. monika96 says:

    ura!!!!!!!!!!!un fic Academia Vampirilor!
    stiti de cat timp caut unul? :))
    ma duc la prolog.v-am :*

  2. DeDe says:

    Doamne ce coincidenta tocmai am terminat cartea a 6-a si eram suparata ca totul a ramas asa urat cu Adrian ( chiar imi pare rau pentru el)si cu Rose si Dimitri si din nu stiu ce coincidenta am dat de un fic . ce tare :))

  3. Diana says:

    Oh Doamne, Oh Doamneee! Am vedenii sau chiar e un fic AV?
    Deci caut de ceva vreme ceva fictiune cu personajele mele preferate, dar tot ce am reusit sa gasesc a fost engleza si iar engleza.
    Ieiii ❤ Sper sa vad una bucata moroi sexy ( Adrian) si una bucata dhampir neinfricat ( Rose)….Si bineinteles ceva Christian&Lissa.

Leave a comment