Prolog

Rose POV

In sala de consiliu a palatului s-a  lasat o liniste totala. Toti cei prezenti se gandeau la propunerea pe care Li…regina, inca nu m-am obisnuit ca prietena mea sa fie noua regina, tocmai o facuse: sa se predea lectii de autoaparare moroilor.

Cand Ariana s-a decis sa vorbeasca, a fost intrerupta de un zgomot asurzitor. Soneria unui telefon? Ce cauta un telefon aici? Membrii consiliului cautau sursa zgomtului, care se pare venea… de la Lissa?

“Imi cer scuze”, a spus ea inrosindu-se la fata de rusine. A dat sa respinga apelul cand a vazut cine suna de fapt – Jill. “Trebuie sa raspund, poate fi ceva serios. Alo, Jill?” Nimic. “Jill esti acolo?” Lissa incepea sa se ingrijoreze, dar de parca nu ar fi fost de ajuns au inceput sa se auda niste zgomote ciudate. “Jill, ma sperii. Ce se intampla?” Sora ei spune ceva la celalat capat al firului, dar nu se intelegea ce. Toti o priveau pe regina alarmati.

“Lis… Maiestate, s-a intamplat ceva?” am intrebat-o apropiindu-ma de ea.

“Jill spune ceva, dar nu inteleg ce, Rose. Poftim asculta si tu.” I-am luat telefonul din mana tremuranda si am ascultat cu atentie. Realizam ca Jill incerca sa spuna ceva,doar un singur cuvant, insa nu reuseam sa-mi dau seama care. Mai tarziu aveam sa aflu crudul adevar, aveam sa aflu care era acel cuvant – Strigoi.

6 thoughts on “Prolog

  1. crina says:

    academia vampirilor cred ca este cartea mea preferata…asa ca va urez spor la scris shi sper sa il terminati…am doar o intrebare:Rose va ramane cu Dimitri,nu?
    sunt pasionata de aceasta carte asa ca va rog sa imi dati id voastre sa vb despre poveste,asta daca doriti.
    cand vine primul capitol?

  2. monika96 says:

    crina id-ul meu este monica_rebela28
    si daca va place am si eu un blog cu academia vampirilor.daca vreti sa va las link aici sa imi spuneti,daca nu vorbim pe mess 😀

Leave a comment